zimní vymetání podložek
|
26.01.2017, 07:23 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.01.2017 07:26 PM od Jan Brunclík.)
Příspěvek: #25
|
|||
|
|||
RE: zimní vymetání podložek
(25.01.2017 09:59 PM)Skaly napsal(a): Tak jsem vymetl tu trošku měli (snad to bude stačit) ze svých úlů,nechal týden vysušit, sesypal do kelímku od jogurtu, a uzavřel kouskem netkané textilie pomocí gumičky. Vytiskl jsem a nalepil etikety na vzorky. Kam to ale mám poslat? V Dolu chtějí žádanku od veteriny. Radši bych to poslal do přímo na nějakou veterinu, ale našel jsem jen objednávku vyšetření (viz. příloha). Tu mám taky vyplnit nebo to dělá příslušná veterina? Nevíte, náhodou, na jakou instituci se obrátit v olomouckém kraji? pokud někdo má seznam akreditovaných pracovišť, mohl by ho sem dát? Čím víc to studuji, tím menší smysl v tomto vyšetření vidím, nerad bych však přitahoval pozornost neplněním vyhlášek a nařízení. Ahoj, nosím měl k odeslání na nejbližší veterinu, kde léčí všechny zvířata kočky, psi, ... (formulář by jsi měl vyplnit sám, jinak by Ti poradili si myslím) a oni to předají nejbližší krajský veterině a ta to posílá do Prahy(zdarma) do VÚ v Dole (je to za nějaký poplatek asi 25,-kč). Měli by Ti to vzít na každé nejbližší veterině pokud jsou tam rozumní lidé. A nebo jak píše Karel poslat sám, já z poštou nemám dobré zkušenosti, proto tak jak píšu. Po laboratorním vyšetření měli Ti pošlou výsledek. Ahoj Jenda Mýlit se může každý, učený i nevzdělaný blbec ... Víc lidí má víc rozumu. Ten poradí to, ten vono, a pak se dílo podaří. Lokalita: Habartov (starý Habartov) okres Sokolov 485m Krušné hory |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)