Dokrmovanie a kŕmenie
|
11.06.2016, 02:15 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.06.2016 02:19 PM od schützmeister.)
Příspěvek: #88
|
|||
|
|||
RE: Dokrmovanie a kŕmenie
(10.06.2016 12:10 PM)Debora napsal(a): Akční nabídka krmiva pro včely 2016 Südzucker AGJo, už jsem na ty ceny mrkal, jenže netuším, jak to do čech dostat. Všichni co s tím v DE obchodují, to dodávají po celé evropě, jen ne do čech. A český obchodník na tom má 40% marže ! Sleduju teda fondu, ta mě zajímá. Ty sasové to taky pošlou, jenže chtějí dopravné od kila, na rozdíl od více méně zdarma třeba do východního reichu - takže výsledek je zhruba totožný s tím, když to koupím tady. Nevíš o nějakém fíglu ? (10.06.2016 12:29 PM)lyn_x napsal(a): Vy z vás, jež zimujete na medu .. necháváte někdy i medovici?Zkusil jsem jednou prakticky čistou jedli, takže podle pouček nic horšího ani nejde, a zima O.K. Podle mýho pozorování problém tak či tak není zima, ale jaro. Takže i do budoucna pojedu spíš na to, nepřekrmovat - zimu vydrží s minimem, ale pak dle potřeby z jara přidat fondu. To je výhodnější i pro velikost úlu v zimě a pak ti medovice nemusí vadit - podle potřeby to doladíš z jara právě tou fondou. V teplých oblastech bych se troho nebál vůbec. Lepší medovice, než krmení v září. |
|||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)