Legislativa ošetřování včel na Slovensku
|
26.04.2016, 07:39 PM
Příspěvek: #44
|
|||
|
|||
RE: Legislativa ošetřování včel na Slovensku
(25.04.2016 03:50 PM)Jaro Stoklasa napsal(a): Varoáza spadá do kategórie chorôb, ktoré je povinné (klinické príznaky) zo zákona hlásiť na príslušnej veterinárnej správe podľa príslušného zákona (č. 39/2007 z. z. o veterinárnej starostlivosti v neskoršom znení).Jaro čo si zistil? Zhrniem to do jednej vety: Výskyt varoázy v svojich včelách je včelár povinný zo zákona len nahlásiť na veterinárnu správu a liečiť varoázu nemusí... Čo sa stane keď to nahlási?...a prečo to vlastne musí hlásiť? ![]() (25.04.2016 03:50 PM)Jaro Stoklasa napsal(a): A teraz hor sa na Stoklasu...Jaro, akože máme sa ti ospravedlniť, či "útočiť naďalej, že klameš" ![]() pre istotu ešte ti sem okopírujem zopár svojich vyjadrení, ktoré z nich odpoveď od "inštitúcií" ukázala ako nepravdivé? (21.04.2016 10:25 PM)goro napsal(a):čiže už dávno som sa ti ospravedlnil aj keď som nikdy nepísal, že klameš....(21.04.2016 10:25 PM)goro napsal(a): ...ale nie je to ani u nás , že každý včelár môže robiť čo chce, zo zákona musíme viesť "knihu veterinárnych úkonov", kde musí byť uvedené kedy a aký prípravok si použil pri ničení klieštika vo včelstvách...za týmto si stojím!!! btw. dokonca ani nenapadám formuláciu otázky, ktorú si dal inštitúciám, keby si bol žiadal o výklad paragrafu 37 (viď môj príspevok) bohvie akú by si dostal odpoveď a čo ešte širší pohľad na §22... (btw. prečo sú ich texty ich emailov "utajené", ak ich chcem poznať mám im poslať tú istú otázku??? ![]() ale dôležité pre túto diskusiu je že proste tvoje domnienky boli potvrdené.... you are king ![]() ešte že viem , že u svojich včiel varoázu obyčajne liečiš... ![]() |
|||
Hlasování: Rasťo 71 (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)