Legislativa ošetřování včel na Slovensku
|
22.04.2016, 07:01 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.04.2016 07:11 AM od Jaro Stoklasa.)
Příspěvek: #24
|
|||
|
|||
RE: Legislativa ošetřování včel na Slovensku
Goro spýtam sa na tú veterinárnu knihu úkonov. I keď sa mi to nezdá. To, že máš viesť zápis však neznamená, že ťa niekto núti liečiť, ale že ak liečiš máš viesť záznam. To si neodporuje. Ale opýtam sa na povinnosť tých zápisov.
(21.04.2016 10:25 PM)goro napsal(a): Jaro konečne si napísal niečo reálne pravdivé, že napriek tomu ako "ideálne" popôisuješ pomery v boji s klieštikom včelým na Slovensku si napísal že chemikov je na slovensku dosť... Goro z tvojho príspevku vyplýva, že doteraz som písal samé nepravdy. No ja som všetko, čo som napísal konzultoval s veterinárom, našťastie ich mám poblízku dosť medzi kamarátmi, ja sám som jedným z nich mohol byť, čo nie som a čo ma veľmi mrzí. Ak som však klamal, tak potom ti každý rok príde nariadenie o povinnosti liečiť varoázu a aj zoznam liečiv, ktoré si povinný do včiel dať a v akom čase. A tým pádom si absolútny unikát v SR, lebo o nikom inom takom neviem. Ja som totiž tými príspevkami vravel to, že povinnosť liečiť varoázu v SR nie je, že je to dobrovoľné, že včelári liečiť nemusia ak nechcú, ak chcú tak je potom výber liečiv úplne na nich a že sa to nekontroluje z titulu nariadenia zákona. Čo v tom je nepravda? Kde je napísané o povinnosti liečiť, kde je napísaný zoznam zakázaných liečiv a kto chodí vykonávať kontrolu na liečenie varoázy? |
|||
Hlasování: Milan Bencúr † (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)