Čo sa stalo s ŠPV?
|
07.04.2016, 08:42 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.04.2016 09:31 AM od goro.)
Příspěvek: #20
|
|||
|
|||
RE: Čo sa stalo s ŠPV?
(06.04.2016 05:31 PM)Leoš Dvorský napsal(a): Jaké má kdo právo nutit druhé ke své „víře“? Jaké má kdo právo vyčítat druhému jeho domnělé chyby?Leoš napísal svoj názor peknými vetami a skoro som odcitoval všetky ale potom som si povedal, že stačí len pár viet... nepatrím k nejakým vyznávačom všetkého čo sa na fóre popísalo, ale musím uznať, že toto fórum ma inšpirovalo v mojom prístupe k včelám. Súhlasím len s časťou téz a ideí, ktoré si ŠPV vytýčilo, ale to čo mi dalo, za čím stojím a prečo si myslím že nie je "zbytočné" a že "nezaspalo" a žije ďalej zhrnul Leoš do svojho príspevku a ja som si dovolil, z neho citovať aspoň pár viet, za ktorými stojím ja celou svojou včelárskou (aj ľudskou) dušou a myslia si to aj všetky moje včely... ![]() keď by som to chcel odľahčiť, tak prínosom ŠPV je minimálne to, že na fóre ma našiel chlapec od nás pozrel si moje včely, dal som mu prvé včely a on už začína tretiu sezónu, má štyri rodiny a tri druhy úľov, teraz študuje Nymsu a dokončuje aj štvrtý typ úľa podľa neho. Hoci sú to neustále debaty, a práve včera vyhlásil, že rovnako ako "Jaro Stoklasa" ešte len hľadá v čom bude jeho včelám dobre... ![]() |
|||
Hlasování: Rasťo 71 (+1), Nytra Boleslav (+1), Miroslav Macek (+1), Milan Daněk (+1), Jan Brunclík (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)