Čo sa stalo s ŠPV?
|
05.04.2016, 12:29 PM
Příspěvek: #13
|
|||
|
|||
RE: Čo sa stalo s ŠPV?
(04.04.2016 11:03 PM)Jaro Stoklasa napsal(a): Fórum je na to, aby sa na ňom diskutovalo a odovzdávali sa skúsenosti a informácie. Lenže tu sa rieši furt dookola filozofia a náboženstvo, včelárstvo len okrajovo. Ale budiš. Ja sa však na tom podieľať nechcem. Myslel som si, že zo ŠPV vznikne nejaká oficiálna úderka s jasnými princípmi a spôsobmi fungovania. Nič také sa však neudeje. Jednoducho ŠPV je premrhaný potenciál. Na tom sa nič nezmení. Je to hnutie samé pre seba. Nič pre svet neponúka. A to som očakával ako hlavnú prioritu, byť príkladom pre druhých. Pro mne je fórum jako velká knihovna, hledám a čtu co mne zajímá, každý jsme sice včelař ale je dobré že trochu jiný. Pro to ,že některé svazky knihovny nechápu , je špatné tyto knihy jako páter Koniáš pálit. Pro mne je stále nejzajímavější " Co se děje v úlech dnes " spousta případů a i názory na řešení . Za mne říkám, hnutí ŠPV je prospěšné, nedopusťme v něm snahu o naprosté sjednocení názorů , zájmů a povah to dokáže pouze diktatura! Jindřich |
|||
Hlasování: straka (+1), Martina (+1), Víťa (+1), Radka Nývltová (+1), Debora (+1) Zobrazit vše | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)