Jaký úl je nejvhodnější?
|
27.02.2016, 09:56 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.02.2016 06:47 PM od straka.)
Příspěvek: #69
|
|||
|
|||
RE: Jaký úl je nejvhodnější?
Milane,
1) nový úl DEHTIN má rozměr 50x50x100cm(výška) není to zadovák, není to ležan, nemá nástavky 44 kusů rámků 39(na výšku)x24 přímý (direkt) výběr kteréhokoliv rámku 2)v současnosti 3-4 kusy úlu ověřují včely, musím vyrobit ještě asi 120 kusů rámků a počkat na výsledky 3)fotky s další dokumentací později(experiment) 4)Rámky mají NOVE drátkování bez vymezovacích kolíků 5)podstavce pod úl jsou NOVE již popsáno jinde v této databázi 6)úl DEHTÍN využívá informace i ze zdroje "Regenerační úl" viz patent někde výše jinak od přátel z databáze 7)vynalézám a řeším neřešitelné problémy také využitím této databáze(děkuji autorům a uživatelům) 8)metoda práce "burza nápadů"(brainstorming) nový úl DEHTIN již ve stadiu ověřování 3-4experimentální testovací úly prostředky proti varroa destruktor ve stadiu sběru nápadů a již také v ověřování 9)Svítkova metoda práškování cukrem účinnost 30% tedy se musí opakovat zhruba 7x a dále pokračovat kvůli okolním včelařům chemikům 10)odstranění V.D. teplem(zatím jsem nepotřeboval) 11)dobromysl(oregano) je údajně jedovatý pro V.D.vysázím kolem úlů 12)dále zasadím v okolí úlů mateřídoušku, majoránku, svazenku... 14)V.D. dle průběžného spadu mám zatím trvale na nule zatím mám nedostatek V.D. pro pokusy 15)důsledně bez sajrajtů i kyselinu mravenčí mám jen ve skladu (obava o matku) 16)CO2 proti V.D. je pro mě nová informace ze sousední databáze 17)ve světě jsou další rostliny proti V.D. hledáme všichni(STOP SAJRAJTUM) hlavně, že něco funguje, zdůvodnění "vědecké" najdeme až později Straka Dehtín |
|||
Hlasování: Debora (+1) | |||
« Další starší | Další novější »
|
Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)