Odpovědět 

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlasů - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plánované včelařské akce
16.03.2015, 10:29 PM
Příspěvek: #61
RE: Plánované včelařské akce
(16.03.2015 09:37 PM)Crha Karel napsal(a):  PODZIMNÍ SETKÁNÍ ŠPV 11. - 13. září v Bílsku

Toto podzimní setkání je primárně zacíleno na ty, kdož včelařit v duchu tezí ŠPV začít chtějí nebo už začali a chtějí si ověřit či zkonzultovat dosavadní postupy.
Sekundárně pak na všechny účastníky ŠPV, kteří mají zájem strávit jeden víkend ve společenství těch, se kterými se jinak střetávají pouze na fóru.
Celým víkendem nás bude provázet Leoš Dvorský, který se v ucelených blocích, s přestávkami na dotazy a diskuzi, bude věnovat všemu co k začátkům a dalšímu pokračování v chovu včel patří.
Kdo můžete a chcete přijet, zabukujte si termín ve svém diáři a předběžné přihlášky směřujte na moji adresu: architektodpadu@gmail.com

PS: Doufáme, že by toho setkání mohlo položit základy vzniku dalšího roje-buňky ŠPV.

Za organizátory: Tereza Stropnická, Franta Špatný, Karel Crha a Leoš Dvorský

Bylo by možno upřesnit, o které Bílsko jde? Na Mapy.cz mi vyjely 3. Předpokládám ale, že by to mohlo být Bílsko okr. Mladá Boleslav. Díky
Hlasování: Rasťo 71 (+1), Aleš Molčík (+1)
Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
Odpovědět s citací příspěvku
16.03.2015, 10:38 PM
Příspěvek: #62
MOje chyba, už upřesnil jsem v základním textu. (JČ, 17km od Vodňan)
Hlasování: long.burda (+1)
16.03.2015, 11:25 PM
Příspěvek: #63
no vidíš že umíš reikovat, 8.3. jsem poslala mentální dotaz a už je tu odpověd' Wink
Hlasování: Crha Karel (+1)
Navštívit uživatelův web Vyhledat všechny příspěvky tohoto uživatele
17.03.2015, 10:36 AM
Příspěvek: #64

Již brzy vyjde o Leošovi článek v http://www.galerie-ne.cz

Sobotka asi 30x Langstroth 2/3 310 m.n.m., amatérský chovatel matek bez PP
Hlasování: Jindřich Šafránek (+1), Debora (+1), long.burda (+1)
17.03.2015, 12:00 PM
Příspěvek: #65
Rainbow RE: Plánované včelařské akce
Zdravím Renttipe,
živí mě les, jsem hajný,

bude-li mít někdo zájem organizovat vzdělávací akci o přírodním včelaření, rád přijedu přednášet i ukázat v praxi.

Na závěr si půjčuji citát od Debory:
"Varroa není náš problém. Nemůžeme odolávat jedům, hladu a péči.
Potřebujeme naše zásoby a zdravé životní prostředí. Blaho tomu, kdo nám naslouchá."
Hlasování: Debora (+1), tondabh (+1)
17.03.2015, 09:30 PM (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.03.2015 10:03 PM od Debora.)
Příspěvek: #66
(16.03.2015 09:37 PM)Crha Karel napsal(a):  PODZIMNÍ SETKÁNÍ ŠPV 11. - 13. září v Bílsku (JČ, 17km od Vodňan)

ježíšimariajosef, a to víš, že 'si tou dobou tradičně ozařuji astrální tělo na corse?

(08.03.2015 11:20 AM)Crha Karel napsal(a):  Takže abych to zpřesnil,mám zájem se účastnit sletu, kde budou taky děvčata z Frankfurtu, což jak zatím předpokládám bude ve dnech 29 - 31 května 2015.

děvčata z Frankfurtu dorazí v květnu.
Hlasování: Crha Karel (+1)
18.03.2015, 04:39 PM
Příspěvek: #67
To si uvědomuji, ale možná kdybyste odjeli na Corse až z Bílska, bylo by tam snesitelnějí než v těch pětatřicítkách Cool Každopádně víš, kdy s námi máš být v mentálním kontaktu.

(17.03.2015 09:30 PM)Debora napsal(a):  děvčata z Frankfurtu dorazí v květnu.
Budu doufat a těšit se, že si vyšetříte aspoň den a zastavíte se u nás na Šumavě.
18.03.2015, 07:04 PM (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.03.2015 10:35 AM od Debora.)
Příspěvek: #68
upřesni? Wink
05.06.2015, 10:44 AM
Příspěvek: #69
Další praktický seminář v Rokytně vedle krámu,
pokud někdo z vás bydlíte blízko a chcete se přidat, dělám zdarma semináře každou první sobotu v měsíci ve 13 hodin, pokud by pršelo, tak v neděli. Setkání jsou cílené na začátečníky z okolí. Nerad bych ale spustil lavinu. Kdyby byl zájem o extra akci pro šancaře, samozřejmě možná po dohodě.
Radek Hubač
Hlasování:
25.06.2015, 10:59 AM (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.06.2015 11:33 AM od Miroslav Macek.)
Příspěvek: #70
Ahojte. Ak by ste mali chuť navštíviť Zázrivú ste pozvaní. Vstup na všetky akcie je tu zdarma. Čo sa týka včelárskeho minimúzea mám pre prvých cca 50 návštevníkov pripravenú pozornosť - po štamperlíčku slivovice s medom.
http://obeczazriva.sk/?podujatie=zazrivske-dni-2015

Zázrivá , 650m
Hlasování: Jan Brunclík (+1), Debora (+1), Milan Bencúr † (+1), Miroslav Matucha (+1)
Odpovědět 

Skok na fórum:

Uživatel(é) prohlížející si toto téma: 1 Host(é)