Forum Šance pro včely
Vzkazy pro administrátory - Verze k tisku

+- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz)
+-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace)
+--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka)
+--- Téma: Vzkazy pro administrátory (/tema-Vzkazy-pro-administratory)

Stránky: 1 2 3 4 5
Všechny stránky

Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 15.12.2012 11:46 AM

(15.12.2012 04:27 AM)Debora napsal(a):  no kdyz napríklad zvolím:

[undefined=undefined]tucné písmo[/undefined]

kdyz pridám obrázek:

[undefined=undefined]http://www.guzzista.eu/BEE/image/flagge_cz.jpg[/undefined]

nák se mi to nechce vystríbrit Huh

To je problém MyBB - je potřeba stáhnout a přepsat soubor editor.js viz http://community.mybb.com/thread-127322-post-922533.html#pid922533

Ještě bych doporučil v administraci nastavení Themes změnit barvu odkazů, protože ta šedá je špatně rozeznatelná, že jde o odkaz.

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 25.12.2012 06:04 PM

Neviem pridať hodnotenie užívateľovi. Alebo je problém môj linux?

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 01.01.2013 01:23 PM

Příspěvky se hodnotí kliknuím na tlačítko [Obrázky: postbit_reputation.gif] pod příspěvkem.

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 29.06.2013 07:51 AM

Prečo je určený denný limit na pridávanie hodnotení príspevkov. To nie je fér. Hodnotenie nesmie byť obmedzované.

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 01.07.2013 10:59 AM

Omezení jsem zrušil.

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 05.11.2013 11:00 AM

Opäť požadujem úplné vymazanie vlákna FREE TIBET - The World in Action. Uzamknutie nepostačuje. V úvodnom príspevku sú zavádzajúce a nepravdivé informácie o Tibete. Je to politická téma, nesmieme sa dať do nej zatiahnuť, nepatrí tu, musí byť odstránená. Prešiel som si základné dokumenty hnutia Šanca pre včely a nikde som nenašiel ani slovíčkom zmienku o tom, že by sa naše hnutie malo zaoberať politickými otázkami. Jednoznačne treba okamžite vymazať vlákno FREE TIBET - The World in Action.

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 05.11.2013 11:05 AM

Ano, skutečně to sem nepatří - téma jsem odstranil.

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 05.11.2013 09:46 PM

(05.11.2013 11:00 AM)MilanBencúr napsal(a):  Opäť požadujem úplné vymazanie vlákna FREE TIBET - The World in Action. Uzamknutie nepostačuje. V úvodnom príspevku sú zavádzajúce a nepravdivé informácie o Tibete. Je to politická téma, nesmieme sa dať do nej zatiahnuť, nepatrí tu, musí byť odstránená. Prešiel som si základné dokumenty hnutia Šanca pre včely a nikde som nenašiel ani slovíčkom zmienku o tom, že by sa naše hnutie malo zaoberať politickými otázkami. Jednoznačne treba okamžite vymazať vlákno FREE TIBET - The World in Action.

Oznámení, ze to sem nepatří by stačilo. Zbytek výkřiku Milana Bencúra je politika a kádrování. Ze jsem v příspěvku psala nepravdivé informace o Tibetu je nepravdivé. [Obrázky: thumbsdown.gif]

Politciky zaměřené jsou i příspěvky o GMO, BAYER, BASF, Monsanto, Sygenta včetně léčení včelstva.

RE: Vzkazy pro administrátory - kurik - 12.12.2013 11:59 PM

Jak je to s generováním RSS (Atom) kanálů ? V RSS čtečce se mi nové příspěvky objevují s mnohahodinovým zpožděním. U jiných odběrů, než je toto fórum, takovýto problém nemám.
Mohl bych poprosit o častější generování (řádově minuty) ?

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 13.12.2013 07:37 PM

RSS se generuje prakticky ihned. Mně třeba zlobil Google Reader, který aktualizoval pozdě. V RSS feedu není nastaven čas aktualizace.
Jak máš nastavený čas aktualizací v RSS čtečce?

RE: Vzkazy pro administrátory - kurik - 13.12.2013 10:18 PM

Používám http://feedly.com/ . Vyzkoušel jsem dnes ještě http://theoldreader.com a tam to funguje dobře. Takže problém bude na straně Feedly.
Omlouvám se tedy za planý poplach. Chovalo se mi tak pouze fórum ŠPV, tak jsem se domníval, že se pozdě generuje feed.

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 31.03.2014 10:42 AM

Lubomír Šášek napsal(a):Dobrý den pane Mirovský,

prosím o pomoc. Nedaří se mi přihlásit se k odběru tématu viz. příloha.

děkuji

L.Šášek

Děkuji za upozornění. Chybu jsem opravil.
Nyní je již možné nastavit si odběr zvoleného tématu kliknutím na odkaz na konci stránky [Obrázky: subscribe.gif] Odebírat téma

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 13.10.2014 12:16 PM

Nyní nejdou nahrávat obrázky na server PostImage.org (díky za upozornění Karle)
Na odstranění problému pracuji.

RE: Vzkazy pro administrátory - Crha Karel - 13.10.2014 10:21 PM

Bylo by možné umožnit připojení přílohy nebo obrázku k SZ nebo e-mailu z prostoru fóra?

RE: Vzkazy pro administrátory - Jindřich Šafránek - 28.10.2014 08:12 PM

(13.10.2014 12:16 PM)Petr Mirovský napsal(a):  Nyní nejdou nahrávat obrázky na server PostImage.org (díky za upozornění Karle)
Na odstranění problému pracuji.
Zrovna jsem napsal příspěvek do fora , na PC i hodinkách mám čas 18:05 a ve zprávě se zobrazí
Dnes 08:05 PM
Poslední příspěvek: Jindřich
je to tak dobře ?

RE: Vzkazy pro administrátory - Ladislav Kohout - 28.10.2014 08:31 PM

Panel uživatele - Změnit možnosti - Formát času

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 30.10.2014 07:23 AM

Teraz zmietajú moju myseľ emócie.
Toto fórum je venované rôznym skúsenostiam včelárov. Sem a tam trochu prudké reakcie ho robia oveľa zábavnejším ako srdečné výmeny rezervovaných a tlmených názorov. Argumentom každého je, že skúsenosť vždy víťazí. Vo včelstve však je mnoho situácií, ktoré sú natoľko zložité a zahŕňajú množstvo rôznych premenných, že nám často prinášajú zdanlivo protichodné skúsenosti. Takže našou úlohou je triediť detaily v jednotlivých reakciách diskutérov v nádeji, že si z toho komplexu skúseností vytvoríme trochu univerzálny súbor zásad, ktoré môžme v tej spleti odlišných názorov získať.
Rozčuľujú ma začiatočníci, ktorí tu vymysleli šuflík pre začínajúcich včelárov a začali v tejto téme duplovať vlákna, ktoré už bežia na tomto fóre dva roky. Urobili z tohto fóra guláž a človek nevie kde má čo hľadať. Úplne ich chápem, že nevedia čo majú hľadať v úli a majú v tom chaos, ale nechápem, prečo si nedokážu nájsť informácie podľa rozškatuľkovaných tém tohoto fóra a robia chaos medzi informáciami aj tu. S chaosom sa včeláriť nedá a na prírodnom diele už duplom nie. Dokáže niekto logicky vysvetliť rozdiel medzi Japonským úľom a Japonským úľom pre začiatočníkov? Na zahraničných fórach téma pre nových včelárov funguje tak, že na položenú otázku ich v nej skúsenejší včelári odkážu na vlákno, v ktorom môžu o ich probléme položiť otázku, prípadne si naštudovať informácie alebo si prečítať odpoveď zo skúseností ostatných účastníkov.
Doporučujem adminom tu urobiť poriadok, urobiť revíziu tém a duplované vlákna zlúčiť do jedného, nedovoliť ich chaotické otváranie, presmerovať diskusiu do už existujúceho vlákna, zamknúť tému pre začiatočníkov, vlákna v nej vytvorené presunúť do už existujúcich, a ponechať v téme pre začínajúcich včelárov iba jedno vlákno na kladenie otázok súvisiacich s ich neriešiteľným problémom a na požiadavky o poskytnutie okamžitej pomoci.

RE: Vzkazy pro administrátory - Jindřich Šafránek - 30.10.2014 04:48 PM

(30.10.2014 07:23 AM)MilanBencúr napsal(a):  Teraz zmietajú moju myseľ emócie.
Rozčuľujú ma začiatočníci, ktorí tu vymysleli šuflík pre začínajúcich včelárov a začali v tejto téme duplovať vlákna, ktoré už bežia na tomto fóre dva roky. Urobili z tohto fóra guláž a človek nevie kde má čo hľadať. Úplne ich chápem, že nevedia čo majú hľadať v úli a majú v tom chaos, ale nechápem, prečo si nedokážu nájsť informácie podľa rozškatuľkovaných tém tohoto fóra a robia chaos medzi informáciami aj tu. S chaosom sa včeláriť nedá a na prírodnom diele už duplom nie. Dokáže niekto logicky vysvetliť rozdiel medzi Japonským úľom a Japonským úľom pre začiatočníkov? Na zahraničných fórach téma pre nových včelárov funguje tak, že na položenú otázku ich v nej skúsenejší včelári odkážu na vlákno, v ktorom môžu o ich probléme položiť otázku, prípadne si naštudovať informácie alebo si prečítať odpoveď zo skúseností ostatných účastníkov.
Doporučujem adminom tu urobiť poriadok, urobiť revíziu tém a duplované vlákna zlúčiť do jedného, nedovoliť ich chaotické otváranie, presmerovať diskusiu do už existujúceho vlákna, zamknúť tému pre začiatočníkov, vlákna v nej vytvorené presunúť do už existujúcich, a ponechať v téme pre začínajúcich včelárov iba jedno vlákno na kladenie otázok súvisiacich s ich neriešiteľným problémom a na požiadavky o poskytnutie okamžitej pomoci.
Milan souhlasím a jako asi původce spolu s Terezou, jsme opravdu v počátku chtěli mít pole pro dotazy. Narazily jsme na snahu ne odpovídat ale komentovat dotaz kýmkoli. Proto tam Tereza dala třídění témat z Leošových i tvých WWW. Pokud bychom to měli učesat setřídit, dovedu si představit že o radu nováček ( začátečník ) požádá určitou osobnost, ale mám obavy aby k odpovědi nepřibývaly i v dobré víře reakce neoslovených. Momentálně se probíjím všemi příspěvky na Fóru od roku 2012 psanými Leošem je toho ale strašně mnoho, bohužel dovedu je vytřídit a dělat si kopií na PC svou knihovnu třeba dle Vedení na volné stavbě, ale nedovedu třídit již jen od Leoše. Žádné obavy, dám se pak i do velikánů tvého formátu a ostatních. Čtení v tématech je opravdu dobrou školou , guláš mám rád s cibulí a chlebem ,ale to přebírání všeho zabírá mnoho času.

RE: Vzkazy pro administrátory - Crha Karel - 30.10.2014 10:25 PM

(30.10.2014 04:48 PM)Jindřich napsal(a):  ... spolu s Terezou, jsme opravdu v počátku chtěli mít pole pro dotazy. Narazily jsme na snahu ne odpovídat ale komentovat dotaz kýmkoli...
To do čeho jste se s Terezou pustili je velmi záslužné a jak se říká kdo nic nedělá nic nezkazí. Milan má samozřejmě pravdu, je to chaos, já na duplicitu upozorňoval taky.
Zkuste přijít na nějaké lepší řešení, tak jako tak, při tomto způsobu rešerší stejně stojí novic před problémem se vším prokousat a syntézu si udělat sám.
Chcete-li a máte-li na to kapacitu editujte všechny poznatky dané problematiky do tvaru, ve kterém obstojí umístění ve výkladní skříni ŠPV a tou je náš web.
V světle nových poznatků, či připomínek je vždy možno tam uložený dokument upravit.
Také je možno jej tam zavěsit v tzv. "pracovní podobě" s možností vyzvat veřejnost k doplnění, upřesnění atd. Na tom samém principu přeci funguje i wikipedie apod.

RE: Vzkazy pro administrátory - Rasťo 71 - 30.10.2014 10:46 PM

Ja si myslím , že nováčkovia si to tak trocha zlahčujú, predsa hore na začiatku stránky je odkaz ,,Vyhledat", a ak niekto niečo chce ,tak cez tento vyhladávač je to tá najednoduchšia cesta, žiaľ vyhráva ,,pohodlnosť".
Tak isto je tu možnosť využiť súkromné zprávy.

RE: Vzkazy pro administrátory - terez.c - 31.10.2014 12:26 AM

Původně jsem se k tomuto nechtěla vyjadřovat. Ale protože jsem jedním z pachatelů té věci, tak k tomu mám toho.
Líbí se mi Kájovo věcný návrh celé to trochu učesat a dát na web ŠPV. Až po tomto návrhu (dokud ho Karel nasepsal, tak to se mnou neladilo) souhlasím i s tím, co napsal Milan, tedy zachovat jedno vlákno pro začátečníky na začátečnické dotazy.
A ano, začátečníci si to chtějí ulehčovat, protože život má být krásný, lehký a snadný. To, že jsem něco musela nesnadně zjistit já, neznamená, že druhým přeju totéž. Být přírodním včelařem má být radost a ne dřina...
A upřimně, to o co jsme se "pokusili" nám rozhodně nic neulehčilo, protože se prokousáváme kvanty článků a informací, mnohdy protichůdnými...jediné, co jsme tím vlastně chtěli dosáhnou bylo, že když někdo váhá, jakým způsobem začít včelařit, aby měl větší možnost volby. Info o běžném včelaření je všude velmi snadno dostupné...ale informace o přírodním včelaření jsou hodně skromné...
Přeju vám všem hojnost informací, nadhledu a tolerance.
S láskou Tereza

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 31.10.2014 01:18 PM

"Všechny věci jsou tak únavné, že se to ani nedá vypovědět; nenasytí se oko viděním, nenaplní se ucho slyšením. Co se dálo, bude se dít zase, a co se dělalo, bude se znovu dělat; pod sluncem není nic nového. Je něco, o čem lze říci: Hleď, to je cosi nového? I to bylo v dávných dobách, které byly před námi." (Kazatel 1,8-10)

Jsem vděčná, že se zde vytvořilo vlákno pro "začátečníky". Vidím zde snahu vložit strukturu do guláše postřehů a emociálních zážitků. Mě vždy okouzlují lidé, kteří dokážou s tak neuvěřitelnou jednoduchostí a pravdivostí svou vděčnost vyjádřit tím, že přetvoří naše osobní a emociálních bolesti, a oživí tak všechny ty staré a únavné věci. Svět ve kterém žijem je jeden komplexní superorganismus, nic se do něj nedá přidat a nic odebrat. Proto jsem vděčná, že nás začínající včelařky a včelaři vracejí zpět do přítomnosti a učí nás být vděčný, nebot' jen nyní a zde, aktivuje vděčnost své léčivé síly, po kterých všichni tak toužime.

RE: Vzkazy pro administrátory - renttip - 31.10.2014 04:21 PM

Deboro, Ty to vždy dovedeš všechno tak krásně popsat..... okomentovat, jsi prostě z nás nejlepší. Jsem rád, že jsi s námi.

RE: Vzkazy pro administrátory - tondabh - 31.10.2014 09:07 PM

(31.10.2014 04:21 PM)renttip napsal(a):  Deboro, Ty to vždy dovedeš všechno tak krásně popsat..... okomentovat, jsi prostě z nás nejlepší. Jsem rád, že jsi s námi.

Jindřichu a to jsi ještě Cher nezažil naživo, to Ti pak z mysli nevymizí její komentáře až do příštího sletu...Angel

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 31.10.2014 09:45 PM

(30.10.2014 07:23 AM)MilanBencúr napsal(a):  Dokáže niekto logicky vysvetliť rozdiel medzi Japonským úľom a Japonským úľom pre začiatočníkov? Na zahraničných fórach téma pre nových včelárov funguje tak, že na položenú otázku ich v nej skúsenejší včelári odkážu na vlákno, v ktorom môžu o ich probléme položiť otázku, prípadne si naštudovať informácie alebo si prečítať odpoveď zo skúseností ostatných účastníkov.

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 31.10.2014 10:19 PM

Jindro, přátelé, kdybych byla z Vás nejlepší, neseděli by jste sice na Olympu, ale určitě na hoře Říp, nikdo by už neměl nemocná včelstva, nikdo by nehledal příčiny nemocí, nebylo by nic, čemu se divit, nebo učit, a asi by jsme nikdy nepochopily smysl života. Ruku na srdce, bylo by to hojivé řešení?

Mé přesvědčení spočívá v tom, že jsme všichni děti Boží Matky, a celí ten záhadný smysl života spočívá jen v tom, učit se chápat její stvoření. Skrze naši svobodnou vůli se můžem na jejím díle aktivně podílet, rozvíjet naše smysli a spiritualitu. Z tohoto pohledu je každé nemocné včelstvo dar, nebot' nám umožní objasnit příčiny a najít humánní řešení, ale i povíšit naše mentální schopnosti a využít je pro alternativní léčbu včelstva. Než začneme léčit, musíme si vduchu zobrazit důvody, které k onemocnění včelstva vedli. Teprve nyní se nám vyjeví hojivá energie, její rozptýlení v bioenergetickém poli, nebo dokonce i v duchovní oblasti organismu.

vděčně cher

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 31.10.2014 11:24 PM

Tak to je tu skutočne veselý Halloween! Avada Kedavra, Harry Potter, oslepujúce zelené svetlo a mŕtvy pavúk, Božia Matka, mágia a kúzla, rozptýlenie roztočov Varroa v bioenergetickom poli... a kde sa podela fyzika, chémia a biológia?

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 01.11.2014 05:14 AM

(31.10.2014 11:24 PM)MilanBencúr napsal(a):  Tak to je tu skutočne veselý Halloween! Avada Kedavra, Harry Potter, oslepujúce zelené svetlo a mŕtvy pavúk, Božia Matka, mágia a kúzla, rozptýlenie roztočov Varroa v bioenergetickom poli... a kde sa podela fyzika, chémia a biológia?

Milane, o ničem jiném nepíši, biologie je nauka o životě, fyzika interpretuje zákonitosti přírodních jevů, chemie zkoumá vlastnosti a transformaci hmoty, a spiritualita definuje rozměr života.

Sám se definuješ jako humanista a odpůrce nehmotné duchovní oblasti, ale věříš univerzu, přírodním zákonům, duchovným proudům a vyhlašuješ spirituální svobodu.

Kéž věčné slunce nad Tebou září

RE: Vzkazy pro administrátory - Milan Bencúr † - 01.11.2014 05:23 AM

Predpokladám, že chceme zachovať dedičstvo našich predkov vo včelárskom remesle. Ak majú nováčkovia potrebu diskutovať o svojich problémoch, tak tu majú svoju tému s vláknom iba pre nich. Ale zakladať sub-fórum pre nováčkov považujem za nezmyseľ. V súčasnej dobe sme ešte mladou skupinou prírodných včelárov a toto fórum je pre nás všetkých "súkromným" priestorom pre technické diskusie medzi praktikami aktívnych štamgastov. Kto si praje pripojiť sa k nám, účastníkom Šance pre včely, má možnosť prihlásiť sa a získať prístup na toto fórum. Všetky informácie na tomto fóre sú pre včelársku obec veľmi citlivé, takže sme v tejto diskusii zapojení súkromne a svojim spôsobom sme tu všetci nováčkovia.
PS: Univerzum, to je predsa vesmír, a fyzika, to je život. E=mc2. Spiritualita? Slovo spiritualita znamená spôsob bytia, ktoré je v opozícii voči materiálnosti, osobná cesta ponorenie sa do cností a modlitby. Mužská spiritualita. Som stvorený na obraz Boží. Táto stránka má inšpirovať k hľadaniu vlastnej cesty pri včelárení na prirodzenej stavbe včelieho diela, k slobodnému bádaniu v nekonečných možnostiach ukladania včiel a ich vedenia, ktoré sa nám dnes ponúkajú. Ja tu moje hmatateľné skúsenosti a výsledky z praxe zverejňujem, ale od Teba som tu ešte nečítal praktické výsledky z pôsobenia abracadabra vo včelárstve. A chcel by som, pretože newtonovská priamka je v kozmickom dianí krivočiara.

RE: Vzkazy pro administrátory - Jaro Stoklasa - 01.11.2014 10:51 PM

Hm, kedysi bolo toto fórum o včelách...

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 01.11.2014 11:23 PM

Spirituální realita je způsob vnímání a osobního zacházení s vlastní identitou. Je to cesta k poznání sebe sama. Naši předkové tomu říkali živá kabala, hebrejské slovo RVCH (רוח) znamená osvobození, poznání, do křest'anství bylo přeloženo duše.

Včelstva z roku 2011 žijí a zřícená včelstva hlásím. Ano, mám nesmrtelná včelstva, stejně jako každý znás. Jak si odchovat nesmrtelnost? Vrat' včelstvu jeho spiritualitu a nech jim svobodnou vůli, sklízet pyl nejen z květů poznání, ale i z květů života. Jejich nové generace a všechny následující generace se vrací ke své původní spiritualitě, do své reality.

P.S. Vidíš Jaro, že je to o včelách.

RE: Vzkazy pro administrátory - Miroslav Macek - 01.11.2014 11:36 PM

(01.11.2014 10:51 PM)Jaro Stoklasa napsal(a):  Hm, kedysi bolo toto fórum o včelách...

Ono stále je , len musíš čítať správne vlákna Wink , prípadne odfiltrovať čo ti nesedí

RE: Vzkazy pro administrátory - Jindřich Šafránek - 13.11.2014 03:57 PM

(01.07.2013 10:59 AM)Petr Mirovský napsal(a):  Omezení jsem zrušil.
Petr Mirovský :
Petře mám na mapce umístěn špatně ukazatel kde se v Rudné nacházím , nedokáži to opravit prosím , opravu dle obrázku. Díky
[attachment=808]

RE: Vzkazy pro administrátory - Miroslav Macek - 13.11.2014 04:07 PM

(13.11.2014 03:57 PM)Jindřich napsal(a):  Petře mám na mapce umístěn špatně ukazatel kde se v Rudné nacházím , nedokáži to opravit prosím , opravu dle obrázku. Díky
čo sa bojíš že ťa nenájdu?Smile
Špatne to máme asi všetci , ono to aj mne ukazuje niekde na stred obce.

RE: Vzkazy pro administrátory - Jindřich Šafránek - 13.11.2014 04:18 PM

(13.11.2014 04:07 PM)Macek napsal(a):  
(13.11.2014 03:57 PM)Jindřich napsal(a):  Petře mám na mapce umístěn špatně ukazatel kde se v Rudné nacházím , nedokáži to opravit prosím , opravu dle obrázku. Díky
čo sa bojíš že ťa nenájdu?Smile
Špatne to máme asi všetci , ono to aj mne ukazuje niekde na stred obce.

Já myslel že je to přesnější než ukazování na bod místně příslušné radnice.

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 13.11.2014 08:22 PM

(13.11.2014 03:57 PM)Jindřich napsal(a):  mám na mapce umístěn špatně ukazatel kde se v Rudné nacházím , nedokáži to opravit prosím , opravu dle obrázku. Díky

Petr za to nemůže, přání a chválu v ohledě mapy smeřujte k Deboře.
Mrkni se na to, jest-li se to polepšilo?

RE: Vzkazy pro administrátory - Jindřich Šafránek - 13.11.2014 08:39 PM

(13.11.2014 08:22 PM)Debora napsal(a):  
(13.11.2014 03:57 PM)Jindřich napsal(a):  mám na mapce umístěn špatně ukazatel kde se v Rudné nacházím , nedokáži to opravit prosím , opravu dle obrázku. Díky

mrkni se na to, jest-li se to polepšilo

Naprosto dokonale ,
díky jsi poklad.

RE: Vzkazy pro administrátory - Aleš Molčík - 18.11.2014 05:29 PM

Nešlo by prosím zrušit palcování příspěvků? Jsem asi něco provedl a Debora se rozhodla, že mě těma zelenýma utlučeBig Grin.

RE: Vzkazy pro administrátory - Debora - 18.11.2014 11:35 PM

si stěžuj, a to se krotím, abys mě tak rychle nepředběhnul Big Grin

RE: Vzkazy pro administrátory - Crha Karel - 19.11.2014 03:22 PM

(18.11.2014 05:29 PM)Aleš Molčík napsal(a):  Nešlo by prosím zrušit palcování příspěvků?...
Vnímáme-li palcování jen jako plné či částečné ztotožnění se s daným příspěvkem je to užitečný nástroj, který šetří čas a zdejší prostor chceme-li se k tématu vyjádřit bez toho abychom psali příspěvek vlastní, totožný či podobný.

RE: Vzkazy pro administrátory - Crha Karel - 21.11.2014 09:59 PM

Před několika dny mi volal Petr Jezovicz z Norska, že se nemůže dostat po delší odmlce na fórum, ba ani kontaktovat adminy. Petře, Honzo můžete kontaktovat jeho a pomoci mu? Mailkontakt je bianka88@seznam.cz. Díky předem.

RE: Vzkazy pro administrátory - Petr Mirovský - 21.11.2014 10:05 PM

Už mu píšu Smile

RE: Vzkazy pro administrátory - Crha Karel - 27.04.2015 08:33 PM

(27.04.2015 07:22 PM)Crha Karel napsal(a):  ... ale závěrečný verdikt třeba nechat na správci fóra, by rozhodl v jak přísných mantinelech se příspěvky v tomto tématu mohou pohybovat.

Obecná diskuse › Obecná diskuse › Inzerce a výzvy
Tvorba levných webových stránek s administrací
Petře, až budeš mít chvilku....