![]() |
Představení nového člena - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace) +--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka) +--- Téma: Představení nového člena (/tema-Predstaveni-noveho-clena) |
Představení nového člena - Libor Matějka - 08.02.2019 12:03 PM Dobrý den, případně Ahoj všem, nenašel jsem nikde vlákno pro nové členy tak to píšu sem Než se představím tak bych chtěl poděkovat panu Dvorskému za přijetí a moc se těším na celou bandu lidí co tu píšou (fórum čtu už asi týden, každý den něco ![]() Také bych chtěl požádat o velkou trpělivost, když budu mít nějaké hodně hloupé otázky ![]() Jmenuji se Libor Matějka (LiborM) je mi 46 let a letos chci začít včelařit. Bydlím v Krásném Les u Frýdlantu (u Liberce ![]()
Nebudu na to úplně sám, protože moje 15-ti letá dcera to chce dělat se mnou ![]() Tak tolik o mě ![]() RE: Představení nového člena - Antonín Hyžík - 08.02.2019 03:10 PM Tak to jsi snad první, kdo se tak představuje ![]() Hezký den |