![]() |
Prečítala som si - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace) +--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka) +--- Téma: Prečítala som si (/tema-Precitala-som-si) |
Prečítala som si - MajaSk - 15.04.2015 09:35 AM a je dobré, že pána Dvorského máme na svojej strane http://www.galerie-ne.cz/profily/detail/id/142/leos-dvorsky-nejtezsi-je-zbavit-se-toho-stareho-mysleni Ďakujem pane, že mám tú česť zdieľať vaše poznatky RE: Prečítala som si - Petr Pokorný - 15.04.2015 02:50 PM Jo jo, moc fajn, ze ho mame mezi sebou. Mne pomahal nezistne davno před zalozenim ŠPV. RE: Prečítala som si - Ladislav Kohout - 15.04.2015 03:17 PM Štítí se těch plastových bočnic nebo se mi to jen zdá? ![]() RE: Prečítala som si - MajaSk - 15.04.2015 04:11 PM (15.04.2015 02:50 PM)Petr Pokorný napsal(a): Jo jo, moc fajn, ze ho mame mezi sebou. Mne pomahal nezistne davno před zalozenim ŠPV. čo robí človek s láskou, s plným nasadením a nezištne, s tým sa rád delí. Očakáva, že zapáli tú istú iskru, čo prúdi v jeho krvi. RE: Prečítala som si - Leoš Dvorský - 15.04.2015 09:49 PM Moc bych prosil toto vlákno zmrazit. ŠPV na štěstí není o jednom člověku, ale o vás všech a není vůči ostatním férové připomínat někoho, na koho si náhodou vzpomněl nějaký redaktor. Moc se těším, až se přes ty místní roje vykrystalizuje struktura hnutí. Podstatný je feromon hnutí a tím jsou teze a etický kodex. Vše dobré. LD RE: Prečítala som si - Jiří Marx - 15.04.2015 10:22 PM (15.04.2015 03:17 PM)Ladislav Kohout napsal(a): Štítí se těch plastových bočnic nebo se mi to jen zdá? To se Ti jen zdá, já myslím, že se bál, jestli nedostane žihadlo ![]() ![]() A taky ty včely viděl určitě poprvé [attachment=968][attachment=967] No já si myslím, že se zas tak neštítil. ![]() ![]() RE: Prečítala som si - Palino 123 - 19.08.2015 08:18 PM (15.04.2015 09:49 PM)Leoš Dvorský napsal(a): Moc bych prosil toto vlákno zmrazit. ŠPV na štěstí není o jednom člověku, ale o vás všech a není vůči ostatním férové připomínat někoho, na koho si náhodou vzpomněl nějaký redaktor. Moc se těším, až se přes ty místní roje vykrystalizuje struktura hnutí. Dobrý deň. Musím s vami nesúhlasiť. Za toľké obdobie ktoré sa venujete včeláreniu a pomoci včelám si zaslúžite minimálne toto uznanie. Tak isto za založenie hnutia šance pro včely. Ano máte pravdu, nieje to o jednom človeku ale o celku... Ale aby sa ten celok začal vytvárať a formovať treba aspom jedného človeka. ![]() |