![]() |
F. Pohl - Bedněný úl, košnice a jednoduché úly - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Odkazy (/forum-Odkazy) +--- Fórum: Literatura (/forum-Literatura) +--- Téma: F. Pohl - Bedněný úl, košnice a jednoduché úly (/tema-F-Pohl-Bedneny-ul-kosnice-a-jednoduche-uly) |
F. Pohl - Bedněný úl, košnice a jednoduché úly - petr.strejcek - 26.11.2014 01:34 PM Zdravím Vás přátelé tak jsm byl dneska v knuhkupectví a tato kniha mně padla do oka, a následně i do ruky a po zaplacení do tašky ![]() Petr [attachment=831] [attachment=832] [attachment=829] [attachment=833][attachment=830] [attachment=834] [attachment=835] RE: F. Pohl - Bedněný úl, košnice a jednoduché úly - schützmeister - 26.11.2014 02:33 PM (26.11.2014 01:34 PM)petr.strejcek napsal(a): název "bedněný úl" mi přijde trochu nešťastné, tak jinak kniha u nás dosud kromě asi Včel jinak, nevídaná. PetrJo, včelí škatule by asi znělo líp ![]() ![]() ![]() Pro domácí opylování super, ač sluneční úl je asi praktičtější. Náročný na samotnou škatuli. Stejně zajímavý, jak tady u nás všechno zajímavý máme z "překladu". Jediný snad fakt echt místní je Smolíkovo dřevěná košnice, to jsem aspoň nikde jinde neviděl. RE: F. Pohl - Bedněný úl, košnice a jednoduché úly - Aleš Molčík - 26.11.2014 03:21 PM Pro mě je zajímavý úl Čejkuv troják, snad někdy si najdu čas a vyrobím si jej. |