Forum Šance pro včely
Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Verze k tisku

+- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz)
+-- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse)
+--- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse--39)
+---- Fórum: Diskuse k plánovaným akcím ŠPV (/forum-Diskuse-k-planovanym-akcim-SPV)
+---- Téma: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování (/tema-Jesenne-stretnutie-Brno-spolecne-ubytovani)

Stránky: 1 2
Všechny stránky

Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - roman pochop - 09.09.2013 09:18 PM

Máte zajištěno ubytování dle doporučení Milana Uríka (pár metrů od místa konání akce)? Rád bych se přidal.

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Milan Urík - 09.09.2013 09:47 PM

V tomto penzióne už nie je miesto. Doporučujem hostel na Jakubském náměstí:
http://hosteljacob.cz/

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Milan Bencúr † - 03.05.2014 09:05 PM

Milan Urík sa na nás hnevá? Prečo nechodí na fórum? Myslel som, že bude opäť organizovať jesenné stretnutie "Šance" v Brne.

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Radim Dynka - 07.05.2014 05:50 PM

Milane a Milane,
S eventuálním podzimním střetnutí v Brně rád pomůžu.
Smile

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Leoš Dvorský - 07.05.2014 09:30 PM

S Milanem jsem mluvil telefonicky minýlý týden. Setkání udělá, asi začátekem října, první víkend. Na daném místě osadil waréčka atd. atd. Má toho hodně na Zlínsku je průšvih s MVP. Milan je prozatím nepostižen. Trochu ho rozhodily některé reakce ohledně stravy,ale bere to sportovně. Pokud to budeme vědět takto v předstihu zajití i ubytování a i já bych tam rád přijel dříve na 2 dny.
Pro Milana Bencúra. Milane, dostal jsem pár nabídek ze Slovenska abych jim udělal přednášku, chtěli přijet. Odkázal jsem je na Ostravu, ale možná by bylo lepší, kdybychom se domluvili a já přijel k tobě a já Ostravu vynechal. V podstatě jsem přestal přednášet pro ČSV a chci´se věnovat jen své práci (se včelami) a nám. Letos to v zimě u tebe nevyšlo, ale mohli bychom to připravit za rok nebo ještě letos (to by bylo lepší). Počítám i se setkáním u mne v prosinci a za rok až dobuduji zázemí v sezone přímu zájemce na včelnici v MB nebo Bukovně. Pak by se toho dalo ukázat více. Je tam 80m2 pergola, tak by to bylo i na přednášky a pod.
Nevím, jestli se trafuji do vláklna, ale dnes proběhlo jednání na ČSV ohleně toho materiálu pro MZe. Dám sem naše návrhy. Bohužel je mám na flešce v práci, tak snad o víkendu. Jen krátce, celkem to proběhlo v jiné atmosféře než asi byli všichni z minula zvyklí. Na něčem shoda, na něčem ne, ale přijaté alternativy, dále shoda na společném jednání o MVP a varroáze.
Navrhl jsem za ŠPV (mimo jiné) zrovnoprávnění biotechnických opatření proti varroáze s chemickými postupy. Všeobecně to bylo přijato, tak snad....... My ale čekat nebudeme. Jsem pro obecnější formulace, to vysvětlím ve Vilémově. Tak to jen takový krátký štěk ode mne. LD

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Aleš Molčík - 18.05.2014 11:31 PM

Technický dotaz, ví prosím někdo u koho se eviduje předběžná prezentace? Tedy pokud není ještě brzy, ale předpokládám, že termín v Zahradě je již zamluven.

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Crha Karel - 19.05.2014 09:05 AM

Ano. Tohle je jen první info abychom si věděli o termínu. Další info s registrací bude prý následovat. Až jej dostanu, připíchnu na web a opět Jan upozorní všechny mailem.

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Debora - 19.05.2014 01:04 PM

Prosím Vás, co je to za formát, můj virtuální parní stroj to neumí otevřít. Bylo by možné to hodit do formátu pdf, nebo starší verze world? Děkuji Vám. Debora

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - kurik - 19.05.2014 01:55 PM

@Debora: Myslíš tohle: Podzimní setkání 2014 první informace ?

RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Debora - 19.05.2014 03:15 PM

Honzo, mockrát děkuji .Smile