![]() |
Pražské setkání - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace) +--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka) +--- Téma: Pražské setkání (/tema-Prazske-setkani) |
Pražské setkání - Petr Mirovský - 05.08.2013 10:15 AM Což takhle se někdy v nadcházejících dnech sejít v Praze? Miloš nabízel prostory u nich v domě - Praha 7. Výhoda by byla zvláště v době nepříznivého počasí. Horší to je na Praze 7 s parkováním - modrá zóna. Já navrhuji Gröbovku - Havlíčkovy sady. Jsou zde zahradní restauranty a nebo ještě lépe posezení na trávě. Počasí by nyní v srpnu mělo přát trávníkovému posezení. Je reálné se sejít tento týden? Vím, je to narychlo. Na tomto týdnu netrvám, jen podávám první návrh. Tak kdo si kdy najde čas? RE: Pražské setkání - Leoš Dvorský - 05.08.2013 12:36 PM Budu se snažit přizpůsobit každému termínu. Sice nevím kde co v Praze je, ale snad bych to našel.LD RE: Pražské setkání - Petr Mirovský - 05.08.2013 12:40 PM Proto jsem tu Gröbovku na Praze 2 udělal klikací. ![]() A parkování je v dosahu bezproblémové, zvláště pak z jižní a východní strany - Prahy 10. RE: Pražské setkání - petr.strejcek - 05.08.2013 03:34 PM Ahoj všem, já bych se určitě v tomhle týdnu přidal a klidně v Gröbovce. Má být pěkně, takže krásný venkovní posezení :-) Petr Strejček RE: Pražské setkání - Stanislav Rataj - 05.08.2013 04:05 PM Pokud bude termín vyhovovat, tak bych se možná ukázal, ale je to závislé na tom termínu - mám toho celkem hodně, takže raději návrhy termínů nedávám a nechám to na vás. |