Forum Šance pro včely
Skype/videohovory - Verze k tisku

+- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz)
+-- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse)
+--- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse--39)
+---- Fórum: Diskuse k plánovaným akcím ŠPV (/forum-Diskuse-k-planovanym-akcim-SPV)
+---- Téma: Skype/videohovory (/tema-Skype-videohovory)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8
Všechny stránky

RE: Skype/videohovory - Leoš Dvorský - 16.03.2015 10:34 AM

Tak jsem byl na PC trochu po 20, ale nikdo z vás tam nebyl. LD

RE: Skype/videohovory - Rasťo 71 - 16.03.2015 12:21 PM

Leoši 20:17 som ti volal , musíš mať zmeškaný pokus o pripojenie.

RE: Skype/videohovory - Rasťa - 09.05.2017 05:34 PM

Pravidelná setkání každou sudou neděli od 20:00
probíhají virtuálně pomocí skupinového hovoru na Skype.

Termín nejbližšího setkání: 14.5.2017.

V daný čas obvoláváme účastníky a přidáváme je do skupinového hovoru.

Jak se zařadit mezi účastníky hovoru? Soukromou zprávou mi pošli Tvé Skype jméno. Zpětně Tě pak zkontaktuji přes Skype pod jménem rastislavmikulas. Nebo mě můžeš rovnou oslovit přes Skype.

Seznam registrovaných účastníků (stav ke dni 9.5.2017):
Aleš Molčík
Víťa
Rasťa
Coral
pleate_cz

RE: Skype/videohovory - Roman Smejkal - 10.05.2017 02:16 PM

Může se zeptat, jaké bude nebližší téma, popř. co se bude tam bude řešit ??

RE: Skype/videohovory - Rasťa - 10.05.2017 02:41 PM

Setkání jsou v začátku a žádná konkrétní témata zatím nejsou dána. Vlivem aktuální fáze včelařského roku a zatím skromného počtu diskutujících jsme si minule vystačili s popisem stavu na našich včelnicích a rozličnými otázkami na Aleše, jakožto nejzkušenějšího včelaře minulé skupiny. Bavili jsme se např. o rojových pastech, chovu matek, rozšiřování včelstev.. Téma může ovlivnit každý, kdo se k setkání přidá.

RE: Skype/videohovory - Aleš Molčík - 11.05.2017 12:11 AM

(10.05.2017 02:16 PM)Roman Smejkal napsal(a):  Může se zeptat, jaké bude nebližší téma, popř. co se bude tam bude řešit ??
To není soubor přednášek to je debata kolem věcí co tě budou konkrétně zajímat. Takže volnoběžně se stejně přidají i ti co tvrdí, že budou jen poslouchatBig Grin. Ale neříkám, že průběhu času se to může občas v nějakou skromnou přednášku změnit. Je to prostě o vývoji.

RE: Skype/videohovory - Rasťa - 14.05.2017 10:31 PM

Dnes proběhlo další příjemné "audio setkání". Hovořili jsme mj. o rojení, stavu našich matečníků na sériích, bodavosti našich včel, volné stavbě v rámcích.. Poslouchali jsme se zhruba hodinku.

Pravidelná setkání každou neděli v sudém týdnu od 20:00

Termín nejbližšího setkání: 21.5.2017.

Jak se zařadit mezi účastníky hovoru? Soukromou zprávou mi pošli Tvé Skype jméno. Zpětně Tě pak zkontaktuji přes Skype pod jménem rastislavmikulas. Nebo mě můžeš rovnou oslovit přes Skype.

Seznam registrovaných účastníků (stav ke dni 14.5.2017):
Aleš Molčík
Víťa
Rasťa
Coral
Plechovec

RE: Skype/videohovory - Aleš Molčík - 14.05.2017 11:41 PM

Dnes jsem to nestihl, příprava práce na zítřejší práci se protáhla, tak snad příště. A mám takovou menší připomínku pro počítání toho která neděle je sudá a lichá. Počítal bych to přece jen podle čísla týdne a ne podle data. Ono tento měsíc to sice vychází podle data, ale jak se přehoupneme o čtrnáct dní do dalšího měsíce tak už to sedět nebude.

RE: Skype/videohovory - Rasťa - 15.05.2017 01:00 AM

S tím počítáním máš pravdu, Aleši. Tudíž příští neděle je opět sudá Smile Upravil jsem předchozí příspěvek.

RE: Skype/videohovory - Rasťa - 18.05.2017 02:25 PM

Pravidelná setkání každou neděli sudého týdne od 20:00

Termín nejbližšího setkání: 21.5.2017.

Seznam registrovaných účastníků (stav ke dni 18.5.2017):
Aleš Molčík
Víťa
Rasťa
Coral
Plechovec
Martin Moravčík