Forum Šance pro včely
Semináře 2021 - Verze k tisku

+- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz)
+-- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse)
+--- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse--39)
+---- Fórum: Diskuse k plánovaným akcím ŠPV (/forum-Diskuse-k-planovanym-akcim-SPV)
+---- Téma: Semináře 2021 (/tema-Seminare-2021)

Stránky: 1 2 3 4 5
Všechny stránky

RE: Semináře 2021 - Jiří Sláma - 26.05.2021 08:10 PM

No jasně, vždyť to všude píšete - krmit a krmit, nenapadlo mě, že jim plást zásob nestačí, příšte budu krmit jak radíte - 1:1 med voda!
Děkuji!

RE: Semináře 2021 - Leoš Dvorský - 13.08.2021 06:43 AM

Dávám sem upoutávku na tuto akci. Sice se tam o včelaření blízké přírodě nejspíš moc nedozvíte, ale ať už chceme nebo ne, jsme na jedné lodi. ld

Včelařský spolek Moravy a Slezska z.s
Zdravím všechny včelaře, včelařky a příznivce včelařství. Včelařský spolek Moravy a Slezska, z.s. Vás všechny zve na setkání včelařů do Ostravy výstavu "VČELA!!!", kterou organizujme ve dnech 3. - 4. září 2021 na výstavišti Černá louka v Ostravě.
Bohatý program a účast významných výrobců a obchodníků z naši branže je zajištěna. Veškeré informace najdete na http://www.vcelaostrava.cz
Těšíme se na Vás.

RE: Semináře 2021 - Leoš Dvorský - 23.10.2021 02:42 PM

Sice jsme to na poslední schůzce "koordinační rady ŠPV" zavrhli, ale stále to v hlavě mám. Totiž přednášku, seminář o imunizaci včelstev, tak jak to vidím a dělám já. Ona je samozřejmě otázka pro koho a zda by to bylo vůbec přínosné, kde, kdy a také ten Covid....
Byl by ale vůbec zájem? To aby mělo vůbec smysl o něčem podobném uvažovat. ld

RE: Semináře 2021 - Tomáš Fuit - 23.10.2021 04:59 PM

Téma je to zásadní a dost by mě zajímalo, akorád to mám trochu z ruky..

RE: Semináře 2021 - Karol Lamacz - 23.10.2021 05:30 PM

Skvělý nápad, Za mně určitě ANO! Přijedu z Těšína kdykoliv.

Díky za Vaší ochotu Leoši!

RE: Semináře 2021 - Marek Pomp - 23.10.2021 07:32 PM

Leoši,
díky, fakt by to mohlo být užitečné. Počítám že výprava z Ostravy a okolí by dorazila (pokud zrovna teda nebudeme fárat :-) s ohledem na to, by možná byla lepší neděle, než sobota.
Marek

RE: Semináře 2021 - Miroslav Matucha - 23.10.2021 11:33 PM

Za mě ano. M.M.

RE: Semináře 2021 - Jan Cvikl - 23.10.2021 11:35 PM

Zdravím Leoše Dvorského, a vás, spřízněné včelaře ŠPV ...
Úvaha LD o přednášce, resp semináři na zmiňované téma, jistě uvítám, nejen já. Pojďme do toho, ty včely nám za to přeci stojí, Honza ze západu Čech

RE: Semináře 2021 - Richard Vysloužil - 25.10.2021 08:52 AM

Já se přidávám k ostatním klukům. Taky bych se rád zúčastnil (a doplnil partu z Ostravska Smile) ) a rozšířil si obzory. A taky třeba poznal osobně Leoše, kterého znám jen z fotek a internetu.

RE: Semináře 2021 - Roman Smejkal - 25.10.2021 10:02 AM

Dobrý den pane Dvorský, chtěl jsem se zeptat, jestli náhodou neplánujete přednášku pustit na net, pro vážné zájemce, popřípadě jestli je nějaká jiná možnost tyto informace získat,když
osobní návštěva semináře není možná.Poplatek za účast bych samozřejmě uhradil, jako v případě osobní účasti, ale o to vám asi primárně nejde.
Děkuji Roman Smejkal.