![]() |
Horní loučky - kde koupit - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Pomůcky k chovu včel (/forum-Pomucky-k-chovu-vcel) +--- Fórum: Další zařízení a pomůcky (/forum-Dalsi-zarizeni-a-pomucky) +--- Téma: Horní loučky - kde koupit (/tema-Horni-loucky-kde-koupit) Stránky: 1 2 Všechny stránky |
RE: Horní loučky - kde koupit - terez.c - 07.04.2015 11:17 AM Oldo, já mám loučky o obou zmíněných výrobců, do warre jsem zařezávala, oboje jsou v poho, v tomto asi špatně vybrat nelze. ![]() RE: Horní loučky - kde koupit - Martin Nezbeda - 07.04.2015 01:54 PM Mezistěny nejsou ani potřeba, stačí rozpustit včelí vosk a podél mokré laťky (aby se na ni vosk nelepil) udělat na loučce "linku" třeba štětcem a pod. RE: Horní loučky - kde koupit - OldaVP - 07.04.2015 10:05 PM (07.04.2015 01:54 PM)Martin Nezbeda napsal(a): Mezistěny nejsou ani potřeba, stačí rozpustit včelí vosk a podél mokré laťky (aby se na ni vosk nelepil) udělat na loučce "linku" třeba štětcem a pod.Jo, to jsem viděl na Youtube,ale zatím nemám žádný vlastní vosk.Leda bych ženě rozpustil pár svíček z včelího vosku. RE: Horní loučky - kde koupit - Martin Nezbeda - 08.04.2015 12:40 PM Toho vosku není třeba moc, popros o kousek nějakého včelaře, nebo kup "cihličku" vosku ve včelařské prodejně. RE: Horní loučky - kde koupit - terez.c - 14.06.2016 05:16 PM Krásné horní loučky. |