![]() |
Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse) +--- Fórum: Obecná diskuse (/forum-Obecna-diskuse--39) +---- Fórum: Diskuse k plánovaným akcím ŠPV (/forum-Diskuse-k-planovanym-akcim-SPV) +---- Téma: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování (/tema-Jesenne-stretnutie-Brno-spolecne-ubytovani) Stránky: 1 2 Všechny stránky |
RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - tondabh - 19.05.2014 04:07 PM (19.05.2014 03:15 PM)Debora napsal(a): Honzo, mockrát děkuji . Já taky díky, už jsem se u Milana nahlásil, líbí se mi jak se to rozjíždí, ještě potřebujeme oživit tu Šumavu, ťuk ťuk co tomu chybí?????????? RE: Jesenné stretnutie Brno - společné ubytování - Crha Karel - 20.05.2014 09:13 AM "Ahoj Karle, chci Tě poprosit, zdali bys na fórum ŠPV nedal krátkou větu: "Registrace na podzimní setkání ŠPV v Brně bude zahájena od 1.7. 2014. Zájemci napíšou mail, který bude obsahovat: celé jméno každého jednotlivého účastníka a zdali se účastní jen jeden nebo oba dny. Maily pak posílat na docttor.urik@gmail.com" Děkuji." |