![]() |
Zájemci o včelaření v úlu warré - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace) +--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka) +--- Téma: Zájemci o včelaření v úlu warré (/tema-Zajemci-o-vcelareni-v-ulu-warre) Všechny stránky |
RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Stanislav Rataj - 07.08.2013 07:58 AM (06.08.2013 01:53 PM)Debora napsal(a): strechu bud drevenou, nobo potazenou napr. medeným plechem, zádný magnetický materiál (magnetismus vcel).Bohužel jsme v Čechám a ze zkušenosti nic z barevných kovů tady dlouho na svém místě nevydrží. Měděné okapy jsem kupoval nové 3x během asi 8 let, na počtvrté jsem koupil plastové. Takže stříšky na úly jsem bral pozink, protože hliník ani měd by nevydržely dlouho ... ![]() Čemu to vadí, co je myšleno "magnetismem včel"? Něco, jako se píše tady ( http://vcely.euweb.cz/Central_O_produktech.htm ) v sekci "včelami ozářená voda"? RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Jan Hucko - 07.08.2013 10:28 AM tak tam se nic nepíše ![]() RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - winepunk - 07.08.2013 12:52 PM Stav objednávek 12 ks. Tomáš Jaša přemýšlí o tom, že by zakoupil frézku na tvorbu horních louček s vodící lištou. "Je vás takových víc," říká." Poslední dobou se na to pořád někdo ptá." Chi chi. Jinak prosím, nechme tohle vlákno čistě pro ty, kdo mají zájem o hromadnou objednávku. Na metodiky a různá pro a proti u úlů warré zakládám nové vlákno. Dík. RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Debora - 07.08.2013 01:42 PM (07.08.2013 07:58 AM)Lucínek napsal(a): Čemu to vadí, co je myšleno "magnetismem včel"? Přirozeně jen se smyslem RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Martin Nezbeda - 11.08.2013 04:47 PM Kdy je uzávěrka objednávky? Trochu mě to láká, ale rád bych si předtím poslechl Milana na setkání. RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Stanislav Rataj - 11.08.2013 10:48 PM Je po uzávěrce, ale prý se bude vyrábět až někdy v listopadu nebo prosinci, takže podle mne je ještě čas se přidat - ale napiš raději přímo Ondrovi, ten to organizuje. RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Istein - 08.11.2013 09:52 AM Úly Warré už jsou hotové a postupně probíhá předávání budoucím majitelům. Celkem jich bylo 17. Dovolím vyjádřit poděkování Ondrovi za organizaci a Tomáši Jašovi za realizaci. RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - kurik - 10.11.2013 10:15 AM Tak včera jsem si od pana Jaši Warré úly vyzvednul. Díky moc Ondrovi Kopičkovi za organizaci i panu Jašovi za výrobu. Vypadají krásně. https://lh4.googleusercontent.com/-Gbu4L8qsy0s/Un8x8jhEbFI/AAAAAAAA4dE/LxWSrDm5wcg/w900-h675-no/IMG818.jpg RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Stanislav Rataj - 11.11.2013 01:13 PM Tak už se taky těším, až je budu mít doma ... a ještě víc, až to v nich bude bzučet ![]() RE: Zájemci o včelaření v úlu warré - Radim Dynka - 20.01.2014 07:18 PM Chtěl jsem poprosit, zda byste neudělali několik detailních obrázků Vašeho nového waré úlu. Zajíma mě především jak je řešené dno a víko. Já si waré dělám doma sám. Dělal jsem už 4 úly a stále vylepšuji (můžu na oplátku poslat také nějaké obrázky). Dík |