![]() |
Jakou barvu odkazů - Verze k tisku +- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz) +-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace) +--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka) +--- Téma: Jakou barvu odkazů (/tema-Jakou-barvu-odkazu) Všechny stránky |
RE: Jakou barvu odkazů - Debora - 05.06.2013 10:11 AM ahoj, nesouhlasím se zádnou z vybraných barev. Domnívám se, ze jakákoliv barva poburuje oci a prehlednost clánkú. Co mluví proti tomu nadále pouzívat cernou barvu na bílém, sedém, namodralém nebo jiném ocímmilovném podkladu? RE: Jakou barvu odkazů - Petr Mirovský - 05.06.2013 10:23 AM Jde jen o zvýraznění odkazů, aby nebyly v běžném textu lehce přehlédnutelné, třeba jako je to zde. Ostatní text samozřejmě zůstane černý. (04.06.2013 10:53 AM)Mlha napsal(a): Já se inspiroval zde, tedy nepoužil jsem kulatinu ale obyčejný dřevěný nenamořený trám, ke kterému jsem udělal stříšku. Kdyžtak časem přidám foto. Zmíněné stránky pana Dobrého jsou k dispozici zde, zajímavé informace naleznete i zde, pěkný článek vyšel i v posledním Moderním včelaři a populární článek pro veřejnost naleznete zde či zde. Ne všichni lidé mají ostříží zrak RE: Jakou barvu odkazů - Martin Nezbeda - 05.06.2013 05:50 PM Ještě by byla varianta zachovat šedou, ale text dát do kurzívy. Mě osobně přijde oranžová výrazná víc než dost. RE: Jakou barvu odkazů - Crha Karel - 06.06.2013 03:52 PM Myslím, že Debora to vystihla nejlépe. Na původní šedou jsem navykl a nečinila mi potíže. Zachování původního stavu v anketě chybělo, omezila se možnost volby. Ovšem zvyknout je dá na ledacos. Ovšem na něco jen jednou.... ![]() RE: Jakou barvu odkazů - Petr Mirovský - 14.06.2013 10:19 AM Výsledky hlasování: Jaká barva odkazů je pro vás lepší, čitelnější? 35.00% – 14 – Zelená 40.00% – 16 – Oranžová 25.00% – 10 – Modrá Podle výsledku této ankety jsem změnil barvu písma. Ale rovnou říkám, že tento stav nemusí být konečný. Záleží jen na nás všech, zda tato volba byla správná a bude vyhovovat většině. Je možné tu vyvolat další hlasování s jinými barevnými variantami. ![]() RE: Jakou barvu odkazů - Milan Urík - 14.06.2013 04:28 PM Hlasování je hlasování, ale ta oranžová je až moc oranžová ![]() RE: Jakou barvu odkazů - Debora - 14.06.2013 04:43 PM no, bez konopí to bije do ocí ![]() RE: Jakou barvu odkazů - Petr Mirovský - 14.06.2013 04:56 PM Nastavil jsem pro zkoušku dvě varianty oranžové původní pro nenavštívené odkazy a druhou méně křiklavou pro již navštívené odkazy. RE: Jakou barvu odkazů - Martin Nezbeda - 14.06.2013 07:05 PM Ta tmavší je o něco přívětivější ![]() Debora: nevím, jestli to s konopím nebude ještě horší ![]() RE: Jakou barvu odkazů - Petr Mirovský - 14.06.2013 07:44 PM Tak jsem všechny odkazy nastavil na tu tmavší oranžovou. |