Forum Šance pro včely
Plánované včelařské akce - Verze k tisku

+- Forum Šance pro včely (https://forum.sanceprovcely.cz)
+-- Fórum: Obecné informace (/forum-Obecne-informace)
+--- Fórum: Nástěnka (/forum-Nastenka)
+--- Téma: Plánované včelařské akce (/tema-Planovane-vcelarske-akce)

Stránky: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Všechny stránky

RE: Plánované včelařské akce - Radka Nývltová - 26.10.2016 01:28 PM

(26.10.2016 10:53 AM)Radka Nývltová napsal(a):  29.10. 2016 od 9 h v Kosmonosích proběhne setkání na téma varoáza a výběrový chov včel s Leošem Dvorským, volné pokračování navazující pro zúčastněné v Bílsku a Rokytnu.
Uvolnilo se jedno místo (možná dvě).
Pokud byste někdo chtěl přijet, tak mi napište - radka.nyvltovazavinacgmail.com
Setkání jsem vyžádala u Leoše já a pokud byste měli i vy zájem o nějaké další setkání, z vlastní iniciativy poptejte u Leoše.
Mějte se R
NAPLNĚNO

RE: Plánované včelařské akce - Jindřich Šafránek - 27.10.2016 11:47 AM

(26.10.2016 01:28 PM)Radka Nývltová napsal(a):  
(26.10.2016 10:53 AM)Radka Nývltová napsal(a):  29.10. 2016 od 9 h v Kosmonosích proběhne setkání na téma varoáza a výběrový chov včel s Leošem Dvorským, volné pokračování navazující pro zúčastněné v Bílsku a Rokytnu.
Uvolnilo se jedno místo (možná dvě).
Pokud byste někdo chtěl přijet, tak mi napište - radka.nyvltovazavinacgmail.com
Setkání jsem vyžádala u Leoše já a pokud byste měli i vy zájem o nějaké další setkání, z vlastní iniciativy poptejte u Leoše.
Mějte se R
NAPLNĚNO
Radko , velmi pro tebe chvályhodné konání , ale i Ježíš a každý větší vizionář a filozof, měl své učedníky, kteří roznášeli světlo poznání dál. Pokud po tvém vzoru budeme Leoše bombardovat o setkání , nebude při nejlepší vůli schopen to všem splnit , spíše jej zničíme , to nelze ! Pokud máš dost energie, nastartuj šíření světla poznání - díky

RE: Plánované včelařské akce - Radka Nývltová - 27.10.2016 02:16 PM

Jindřichu, zde kopíruji Leošova slova, z 21.10.2016 a v tomto duchu je to také celé myšleno....
....Nakonec probíhají i akce na toto téma a budou. Jen už to nebudou (alespoň z mé strany), žádné masovky ale jen pracovní setkání.
Měj se Radka

RE: Plánované včelařské akce - toodoo - 28.10.2016 01:51 PM

Vážení přátelé,
předkládáme vám upřesněný program přednášek pro letošní sezonu. Sejdeme se jako obvykle
Novobranská 4, přednáškový sál ve II. patře, 18-20 hodin:
13.12.2016 Ing. Leoš Dvorský (Mladá Boleslav): Ošetřování včelstev
7.2.2017 Vít Marada (Hovorany): Včelaření v ČR a Rakousku
7.3.2017 Ing. František Texl (Vranov nad Dyjí): Problematika rojení včelstev
Věříme, že vás uvedený program našich setkání zaujme a zúčastníte se v hojném počtu.
Za výbor ZO ČSV Brno-město se na všechny těší
Doc.RNDr. Vladimír Ptáček, CSc.
RNDr. Helena Sutorová
Ing. Jan Klepárník

RE: Plánované včelařské akce - Leoš Dvorský - 31.10.2016 11:30 AM

V sobotu 29.10. proběhl v Kosmonosích u MB od 9-13.00 hod. seminářích k varoáze, proč a jak bez jedů, který zorganizovala R. Nývltová. 12 lidí bylo tak akorát, víc by se nevešlo. Komorní prostředí, káva, medovník, káva prokládaná kávou, vše na místě. LD

RE: Plánované včelařské akce - Ali - 01.11.2016 11:47 PM

toodoo, bude se dát na setkání přihlásit i mimobrněnští ? A kde, u koho ?

RE: Plánované včelařské akce - toodoo - 09.03.2017 05:44 PM

[Obrázky: vely2.jpg]

Mapa: mapa

RE: Plánované včelařské akce - Rasťa - 19.03.2017 01:35 AM

Na přednášku Jirky Marxe se mi podařilo dojet a chci tady poděkovat pořadatelům a Jirkovi. Téma přednášky bylo skvěle načasované. Hodně jsem se dozvěděl, mikroskopy na začátku skvělý nápad a Jirka má elán a říz, má dar přednášet Big Grin Mluvil v kuse téměř čtyři hodiny(!) a snad všichni se zaujetím seděli a poslouchali a tázali se.
Velké DÍKY!