Forum Šance pro včely

Úplná verze: Království včelího klátu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Dnešním dnem jsme náš pozemek prohlásili Královstvím včelího klátu. Podstata je v tom, že jsem sehnal kmen na včelí klát. Jelikož v mém okolí je mnoho lidí, kteří jsou velmi šikovní a zručně zdatní, tak každý, kdo přiloží ruku k dílu, tak dostane certifikát, že je členem Království včelího klátu. V ýroba klátu si myslím mola proběhnout během příštího roku a v roce následujícím chceme uspořádat slavnosti Království včelíhoklátu.
Další a podrobnější informace budou od Nového roku na mých stránkách http://www.country_stodola.cz.
Bohulibá myšlenka, ale Jindro, království by nemělo mít členy ale občany , i když ve včelím královstvím bych bral i místo poddaného, pokud královnou bude ta včelí.
Všechno budeme dolaďovat, to jsou zatím prvopočátky. S tím poddanstvím nevím nevím, podzim by se ti asi nelíbilBig GrinBig Grin
(15.12.2014 07:48 AM)renttip napsal(a): [ -> ]Všechno budeme dolaďovat, to jsou zatím prvopočátky. S tím poddanstvím nevím nevím, podzim by se ti asi nelíbilBig GrinBig Grin
Všechno jednou odchází, jak včelka tak člověk ,důležité je jak žil a zda po něm něco pozitivního zůstane.
Jindro nezoufej ( v jiném vlákně - bermudský trojuhelník) pokud máš přátele a ti království věří jak ty , království vám rozkvete vaší prací i prací včel , zárověň s květy jívy.
Království včelího klátu hlásí, že dnes byl darem věnován kmen stomu, jehož stáří odhadem více jak 300 let jest, neboť okolí svému byl svým zdravotním stavem nebezpečný. Původně v ohništi svou pouť světem měl ukončit, ale po dohodě převezen na Království včelího klátu byl, kde jako královský klát bude sloužit.
Na Království včelího klátu vztyčeni dva japonci byli a královský klát v přípravné fázi jestSmile.http://s6.postimg.org/sjs3jpfrl/DSCN1069.jpg
http://s6.postimg.org/iazmdvrpt/DSCN1213.jpg

http://s6.postimg.org/sjs3jpfrl/DSCN1069.jpg
(06.04.2015 12:19 PM)renttip napsal(a): [ -> ]Na Království včelího klátu vztyčeni dva japonci byli a královský klát v přípravné fázi jestSmile.http://s6.postimg.org/sjs3jpfrl/DSCN1069.jpg
http://s6.postimg.org/iazmdvrpt/DSCN1213.jpg

http://s6.postimg.org/sjs3jpfrl/DSCN1069.jpg
Haribol Jindřichu, pěkná práce už se těším až bude klát dokončen a vše osazeno, je to pro hodně začínajících inspirativní svou jednoduchostí, měj se krásně Královsky, Tonda.
Přátelé, minulý pátek jsem uskutečnil první ukázku alternativního včelaření na Království včelího klátu a všem účastníkům se včelaření v japoncích líbilo. Slíbil jsem uspořádat letos ještě jednou setkání na našem království a do budoucna každý červenec. Mezi návštěvníky byli i děti, čehož si cením nejvíce.
Jindřich 1.
Z včelí vůle král
[attachment=1262][attachment=1261][attachment=1260]Leoš u volně žijícího včelstva
Stran: 1 2
Referenční URL's