Forum Šance pro včely

Úplná verze: Skype/videohovory
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si úplnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Mám takový návrh na večerní zimní víkendy. Co začít mezi sebou komunikovat i pomocí skypu nebo webky? Přece jen při hovoru si lidé řeknou víc než psaným slovem a měly by jít vytvořit skupiny pro hovor přes počítač do 10-ti lidí. Byla by to možnost pro taková malá setkání i pro ty co se jinak nemohou dostavit na ty skutečné slety . Ti co se o tento způsob komunikace ještě nezajímaly, tak je potřeba stáhnout program Skyp, ten je zdarma, kde je nutné založit účet. A z vybavení jsou potřeba reproduktory, mikrofon popř. web kamera. Ale bude záležet na vybavení počítače co kdo má už vestavené a nemusí si pořizovat.
(15.10.2014 08:36 AM)Aleš Molčík napsal(a): [ -> ]Mám takový návrh na večerní zimní víkendy. Co začít mezi sebou komunikovat i pomocí skypu nebo webky? Přece jen při hovoru si lidé řeknou víc než psaným slovem a měly by jít vytvořit skupiny pro hovor přes počítač do 10-ti lidí. Byla by to možnost pro taková malá setkání i pro ty co se jinak nemohou dostavit na ty skutečné slety . Ti co se o tento způsob komunikace ještě nezajímaly, tak je potřeba stáhnout program Skyp, ten je zdarma, kde je nutné založit účet. A z vybavení jsou potřeba reproduktory, mikrofon popř. web kamera. Ale bude záležet na vybavení počítače co kdo má už vestavené a nemusí si pořizovat.

Bezva nápad, tak to che dát k dispozici Skype adresy, případně domluvit časy.
LD
Já nemůžu. Když doma pustím video z člověka plného medu, pes na mě hned začne skákat jakmile uslyší Tondu říkat "Přátelééé..."

Mám velkého knírače.
(15.10.2014 10:38 AM)Ladislav Kohout napsal(a): [ -> ]Já nemůžu. Když doma pustím video z člověka plného medu, pes na mě hned začne skákat jakmile uslyší Tondu říkat "Přátelééé..."

Mám velkého knírače.

Haribol Ládíku, tak ho pozdravuj a kolik má kilo? Velký knírač to už je váha, ten když se s Tebou chce pomazlit, tak už musíš zabrat, choval jsem ovčáky a to také nebyli žádní trpaslíci a jak se Ti daří se včelkama? Co Ti zabránilo setkání v Brně? Bylo krásně veselo, akorát nám tam chyběl Tvůj osobitý humor, tak doufám že najaře nebudeš chybět u táboráku na Vilémově... Smile

Měj se krásně včeličkově, Tonda.
(15.10.2014 11:17 AM)tondabh napsal(a): [ -> ]Co Ti zabránilo setkání v Brně?

"Dolary šéfe, jak nemáte dolary jste namydlenej."
(15.10.2014 11:29 AM)Ladislav Kohout napsal(a): [ -> ]
(15.10.2014 11:17 AM)tondabh napsal(a): [ -> ]Co Ti zabránilo setkání v Brně?

"Dolary šéfe, jak nemáte dolary jste namydlenej."

Tak na jaro to domluvíme se seveřanama, kteří budou chtít přijet do Vilémova a věřím, že Tě rádi svezou no a my Tě rádi přijmeme k táboráku, měj se krásně sletově, Tonda.
Nad tým Skypom som rozmýšlal dávno, je to bezva nápad , palec hore priateliaBig Grin
Pokud jde o čas, tak u mě pátek nebo sobota, ale ne dřív jak 20:00.
Bude někdo mít čas dnes večer vyzkoušet první setkání přes skype?
Ha, další muž činu Big Grin
To jsem zvědavá, jak vám to vyjde. U nás je skype možný až pozdě v noci (když děti usnou) i když telefonuju, tak musím před nimi utíkat, jsou horší jak veký knírač a s počítačem jim neuteču Big Grin Big Grin Tongue
Ale držím palce, je to skvělý nápad.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referenční URL's